Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Nastavnik/profesor razredne nastave

- dana
Poslodavac:
JU OŠ Petar Petrović Njegoš
Kategorija:
Nauka i obrazovanje
Mjesto rada:
Maslovare
Rok prijave:
20.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta: Nastavnik/profesor razredne nastave – 1 izvršilac, na određeno radno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, PO Garići

Za navedeno radno mjesto potrebno je radno iskustvo i položen stručni ispit.

Kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“ 01/16) i članom 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik RS“ 74/08,71/09,104/11 i 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni glasnik RS“ 77/09, 86/10 i 25/14).
Bodovanje kandidata će se vršiti po kriterijumima Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi („Službeni glasnik RS“ 102/14), i na osnovu Odluke Ustavnog suda broj U-83/14, objavljen u „Službenom glasniku RS“ 18/16.

Uz prijavu kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:
diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent
uvjerenje ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja,
uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,
izvod iz matične knjige rođenih,
uvjerenje o državljanstvu,
uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (za kandidata koji bude izabran putem konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, škola će tražiti uvjerenje o neosuđivanju)
ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci, će dostaviti prije potpisivanja Ugovora o radu, kandidat koji bude primljen u radni odnos,
uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje kao dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
uvjerenje o radnom stažu izdato od prethodnog poslodavca,
uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,
uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni da uz prijavu na konkurs dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Kandidati koji budu ispunjavali uslove konkursa biće testirani u prostorijama škole u Maslovarama, dana 25.oktobra, 2016.godine, sa početkom u 09,00 časova, a nakon toga obaviće se intervju.

Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata neće se uzeti u razmatranje, a kandidati koji se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave se primaju u roku od 8 dana od dana objavljivanja u „Glasu Srpske“, a šalju se na adresu: JU Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ 78 223 Maslovare.

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.
Vrsta posla:rad na određeno vrijeme
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare