Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik muzike ,Odsjek klavir

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Doboj
Rok prijave:
27.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:

Nastavnik muzike – Odsjek klavir - (1) izvršilac

Uslovi:
Završena Akademija (sedmi stepen) – diplomirani muzičar pijanista,
Diplomirani muzički izvođač ili pedagog sa prethodno završenom srednjom muzičkom školom, obrazovni profil muzički izvođač.

Nastavnik muzike – Odsjek solfeđo - (1) izvršilac
Jedan (1) izvršilac – 16 časova

Uslovi:
Završena Akademija (sedmi stepen) – profesor muzike sa završenim teoretskim odsjekom, diplomirani muzički pedagog ili diplomirani profesor solfeđa i muzičke kulture.

Uz pismenu prijavu dostaviti dokaz o završenom obrazovanju, uvjerenje o položenom stručnom ispitu (kandidati koji imaju položen stručni ispit), uvjerenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka, uvjerenje o nekažnjavanju, uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom, uvjerenje o prosječnoj ocjeni ostvarenoj tokom studiranja ili dodatak diplomi, uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave o utvrđenom statusu RVI i statusa borca odbrambeno-otadžbinskog rata RS (za kandidate koji isto posjeduju), uvjerenje o radnom stažu ostvarenom u vaspitno obrazovnoj ustanovi i izvan vaspitno obrazovne ustanove nakon sticanja stručne spreme i profila traženog konkursom ili ovjerena kopija radne knjižice jer se u radni odnos prima lice sa iskustvom.

Konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Kandidati koji budu primljeni u radni odnos naknadno će dostaviti ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti.

Prijave dostaviti na adresu: JU Osnovna muzička škola „Markos Portugal“ Doboj, Vidovdanska bb. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.
Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave održaće se u prostorijama škole 31.10.2016.godine u 11 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se na istim ne pojave smatraće se da su odustali od prijave.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet