Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 22.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Nastavnik matematike

- dana
Poslodavac:
OŠ Veljko Čubrilović Priboj
Kategorija:
Nauka i obrazovanje
Mjesto rada:
Priboj
Rok prijave:
22.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Nastavnik matematike, 1 izvršilac - 12 časova sedmične norme, sa radnim iskustvvom i položenim stručnim ispitom- na neodređeno vrijeme
2. Nastavnik matematike, 1 izvršilac - 4 časa sedmične norme (do povratka direktora sa funkcije) na određeno vrijeme do 30.06.2018. godine

Za navedena radna mjesta potrebna je odgovarajuća stručna sprema prema Zakonu o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača, Pravilniku o finansiranju osnovnih škola, Zakonu o platama zaposlenih u oblasti prosvjete i kulture Republike Srpske i Zakonu o radu.
Svi kandidati moraju ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“ broj 1/16).

Kandidati moraju ispunjavati uslove po članu 104. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju (“Službeni Glasnik Republike Srpske“ broj: 44/17 i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni Glasnik Republike Srpske“broj: 77/09, 86/10, 25/14).

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata, treba da dostave sljedeća dokumenta:

Opšti i posebni uslovi su:
Opšti uslovi propisani Zakonom o radu (Sl.gl.RS br.1/16)
-da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,
-da je punoljetan, što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,
-da je radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora na konkurs, a prije zasnivanja radnog odnosa,
-da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Za kandidata koji bude izabran škola će tražiti uvjerenje službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.
Posebni uslovi:
-Odgovarajuća stručna sprema, o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti.
Potrebna dokumentacija:
-Uz potpisanu prijavu od strane kandidata (sa kraćom biografijom), potrebno je dostaviti, pored dokumentacije gore navedene, dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje i to:
-ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,
-dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja
- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu;
-uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambenog-otadžbinsko rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, ne starije od 6 mjeseci i te kopije neće biti biti vraćene kandidatima.
Sa kandidatima koji su dostavili potpune prijave obaviće se intervju dana 27.03.2018.godine u 10:00 časova u prostorijama JU Osnovne škole „Veljko Čubrilović“, Priboj.
Nepotpune i neblagovremene prijave kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa neće se uzimati u razmatranje.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervjuu, a ako se ne pojave na intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom dostaviti na adresu JU Osnovna škola „Veljko Čubrilović“, Priboj, 75249 Priboj.
Konkurs će biti otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja .
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare