Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.08.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik informatike

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Priboj
Rok prijave:
24.08.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
1. Nastavnik informatike 1 izvršilac - 3 časa sedmične norme, bez radnog iskustva – pripravnik, na određeno vrijeme do 31.08.2018.godine;
2. Nastavnik fizike 1 izvršilac – 2 časa sedmične norme, sa iskustvom na određeno vrijeme do 31.08.2018. godine;
3. Nastavnik demokratije, 1 čas sedmične norme,na određeno vrijeme do 31.08.2018. godine - sa važećom licencom
4. Nastavnik pravoslavne vjeronauke 1 izvršilac, 11 časova sedmične norme, na određeno vrijeme do 31.08.2018. godine.

Za navedena radna mjesto potrebna je odgovarajuća stručna sprema prema Zakonu o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača, Pravilniku o finansiranju osnovnih škola, Zakonu o platama zaposlenih u oblasti prosvjete i kulture Republike Srpske i Zakonu o radu.
Svi kandidati moraju ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“ broj 1/16).

Kandidat pod rednim brojem 1. Mora ispunjavati uslove po članu 111. Zakonao o osnovnom obrazovanjnju i vaspitanju (“Službeni Glasnik Republike Srpske“ broj: 44/17 i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni Glasnik Republike Srpske“broj: 77/09, 86/10, 25/14).

Kandidat pod rednim brojem 2. mora ispunjavati uslove po članu 104. Zakonao o osnovnom obrazovanjnju i vaspitanju (“Službeni Glasnik Republike Srpske“ broj: 44/17) i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni Glasnik Republike Srpske“broj: 77/09, 86/10, 25/14).

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata, treba da dostave sljedeća dokumenta:

Opšti i posebni uslovi su:
Opšti uslovi propisani Zakonom o radu (Sl.gl.RS br.1/16)
-da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,
-da je punoljetan, što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,
-da je radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora na konkurs, a prije zasnivanja radnog odnosa,
-da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, što dokazuje uvjerenjem od Suda,
-da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Za kandidata koji bude izabran škola će tražiti uvjerenje službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Posebni uslovi:
-Odgovarajuća stručna sprema, o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti.
Potrebna dokumentacija:
-Uz potpisanu prijavu od strane kandidata (sa kraćom biografijom), potrebno je dostaviti, pored dokumentacije gore navedene, dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje i to:
-ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,
-dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,
-uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambenog-otadžbinsko rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, ne starije od 6 mjeseci i te kopije neće biti biti vraćene kandidatima.
Pravo učešća na konkursu, imaju i lica koja ispunjavaju uslove po članu 113. tačka 5.Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune prijave obaviće se testiranje i intervju dana 29.08.2017.godine u 09:00 časova (prvo test, a zatim inervju) u prostorijama JU Osnovne škole „Veljko Čubrilović“, Priboj.

Nepotpune i neblagovremene prijave kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa neće se uzimati u razmatranje.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervjuu, a ako se ne pojave na testiranju i intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom dostaviti na adresu JU Osnovna škola „Veljko Čubrilović“, Priboj, 75249 Priboj. Konkurs će biti otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje u Loparama i u dnevnom listu „Glas Srpske“
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet