Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.10.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik gitare

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradiška
Rok prijave:
24.10.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU OŠ "BRANKO SMILjANIĆ"

GRADIŠKA 78400

M. STOJANOVIĆA BB



raspisuje,



JAVNI KONKURS

Za popunu upražnjenih radnih mjesta:



Kozarska Dubica - područno odjeljenje:

1. Nastavnik gitare - 10 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.

2. Nastavnik solfeđa - 15 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.



Gradiška:

3. Nastavnik harmonike - 12 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.

4. Nastavnik violine - 12 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.

5. Nastavnik flaute - 12 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.

6. Nastavnik klavira - 12 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.

7. Nastavnik gitare - 9 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.

8. Nastavnik korepeticije - 5 časova nastave - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno radno vrijeme do 20.6.2020. g.



Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Pored opštih uslova koji su propisani Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača, kao i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.



Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

a) da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

b) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

v) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava. (Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem prije zasnivanja radnog odnosa. Ukoliko je izabrani kandidat rođen na teritoriji Federacije BiH i inostranstva, uvjerenje o neosuđivanosti pribaviće kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa).

d) uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece,

đ) uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog i drugog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenja po brojem 4. i 5. za izabranih kandidata škola pribavlja službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.



Uz potpisanu prijavu na konkurs ( sa naznačenom adresom prebivališta i brojem telefona) i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova, kandidati su dužni dostaviti i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjavanje posebnih uslova i na osnovu koje se vrši bodovanje:



1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2) uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta.

3) uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji

nezaposlenih lica koja traže zaposlenje;

5) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

6)uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, za radna mjesta sa radnim iskustvom

7) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za radna mjesta u kojima se prima lice sa radnim iskustvom

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

9) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

10) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.



Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije se ne vraćaju kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Glas Srpske" a neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje. Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom dužni su pristupiti intervjuu i testiranju koji će se sa kandidatima obaviti Komisija za izbor.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave će se održati dana 28.10.2019. godine u 10 časova u prostorijama JU Osnovne muzičke škole "Branko Smiljanić" Gradiška.

Škola će sve kandidate obavijestiti pisanim putem o ishodu konkursa u roku od osam dana od dana donošenja odluke.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično ili poslati poštom na adresu:

JU OMŠ "Branko Smiljanić", Gradiška 78400, M. Stojanovića bb

Sa naznakom –PRIJAVA NA KONKURS.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet