Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 07.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Marketing menadžer

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
07.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u skladu sa širenjem poslovanja, te popunjavamo ključne pozicije.

Ukoliko ste spremni za rad u dinamičnom i agilnom radnom okruženju, volite raditi sa ljudima i iznimno ste komunikativni, nadalje usmjereni na timski rad i sinergiju sa kolegama, posjedujete iskustvo u marketingu i komunikacijama, te težite novim izazovima, pozivamo Vas da se javite na otvorenu poziciju:

MARKETING MENADŽER

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i neproizvodnih, manjih uslužnih firmi. Sektor marketing predstavlja jedan od sektora podrške poslovanju. U cilju pružanja ekspertske i još potpunije podrške svim kompanijama u segmentu marketinga, želimo da ojačamo naš marketing tim.

Vjerujemo da baš Vi svoje znanje i iskustvo možete pretočiti da odlično osmislite strategiju marketinga i korporativnih komunikacija, nadalje uskladite i upravljate brendovima grupacije. Tim kojim biste rukovodili čine divni članovi, dvoje specijalista za digitalni marketing i grafički dizajner koji svojim posvećenim radom i zalaganjem uspijevaju svoj kreativni duh i inovacije pokazati u svim segmentima rada, od kreiranja inspirativnih priča na društvenim mrežama, korištenja digitalnih alata u oglašavanju do promotivnih aktivnosti i drugih zadataka. Vi biste navedene aktivnosti koordinirali i upravljali svim procesima u segmentu marketinga, te zajedno razvijali nove alate u skladu sa potrebama poslovanja korporacije i trendovima tržišta i struke. Upravljali biste i dijelom saradnje sa medijima, kao i event managementom u korporaciji. U Vašem fokusu djelovanja je i provedba istraživanja, analize i nadgledanje finansijskih, tehnoloških i demografskih faktora koji utiču na tržišne šanse. Radite na procjeni reakcije tržišta na naše proizvode, te preporučujete i predlažete promjene.

Da biste navedene zadatke mogli obavljati sa traženom izvrsnošću, smatramo da trebate pored završenog fakulteta društvenog usmjerenja, imati najmanje 3-5 godina iskustva u marketingu, analizi tržišta i komunikacijama na sličnim zadacima, a poželjno u korporaciji sa diversifikacijom djelatnosti, zatim da možete svoje zadatke obavljati na engleskom jeziku, up-to-date ste sa digitalnim alatima i društvenim mrežama. Sigurni smo da sa sobom pored kreativnosti i inovativnosti, nosite i odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, kao i vještine planiranja i organiziranja, vještine upravljanja budžetom, te najvažnije odličnog upravljanja timom i procesima paralelno.

Sigurni smo da nekome poput Vas mogućnost rada na različitim segmentima biznisa u korporaciji koja je u ekspanzivnom rastu i razvoju, može biti korak više u karijeri i da mogućnost implementacije Vašeg know-how i dosadašnjeg iskustva u Aptha Corp. vidite kao izazov i mogućnost ličnog i profesionalnog rasta. Ako volite raznolikost i dinamiku u radu uz fleksibilnost i mogućnost djeljenja ideja i znanja, onda je ovo odgovarajuće radno okruženje za Vas.

Tu smo da popijemo kafu i bolje se lično upoznamo! Javite nam se.


Ukoliko Vam ova poslovna prilika djeluje interesantno i želite nam se pridružiti, javite nam se na mail [email protected] ili se prijavite putem 'Brze prijave'.
Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.