Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kreditni službenik

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bratunac, Srebrenica
Rok prijave:
24.10.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
MKF Eki kao lider u mikrokreditiranju zna da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a 20 godina predanog rada i preko 40 000 aktivnih klijenata potvrđuju da smo na pravom putu.

Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima fondacije i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.

Za proširenje poslovanja u Bratuncu i Srebrenici tražimo:

KREDITNOG SLUŽBENIKA

Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći iskustvo koje nećete dobiti ni na jednom drugom poslu.

Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja Bratunca i Srebrenice sa završenim ekonomskim fakultetom i radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.

Za uzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.

Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije "Brza prijava".
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računaru:
dobro