Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.12.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Konkurs

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Trebinje
Rok prijave:
20.12.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU MUZIČKA ŠKOLA "TREBINjE"



KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. nastavnik viole - puna norma na određeno vrijeme, lice bez radnog iskustva - pripravnik,

2. nastavnik klavira - puna norma na određeno vrijeme do 25.6.2019. godine, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

3. nastavnik harmonike - 9 nastavnih časova, na određeno vrijeme do 25.6.2019. godine, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

4. nastavnik solo pjevanja - 12 nastavnih časova, na određeno vrijeme do 25.6.2019. godine, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.



Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos



Za radna mjesta pod rednim brojem 2, 3. i 4, ukoliko se ne jave kandidati sa potrebnim radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu, bodovaće se kandidati koji nemaju radno iskustvo i položen stručni ispit.

Uz potpisanu prijavu na konkurs i kratku biografiju, kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjenosti opštih i posebnih uslova:

1. da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, što se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, zloupotrebe opojnih sredstava, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti, koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

5. ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

6. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

7. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

8. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

9. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu (samo za one kandidate kod kojih se traži položen stručni ispit),

10. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

11. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu iz kategorije borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske,

12. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu iz kategorije ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana 22.12.2018. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatu.

Prijave sa potpunom dokumentacijom kandidati mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: JU Muzička škola "Trebinje", ulica Stepe Stepanovića bb, Trebinje - sa naznakom "Prijava na konkurs"

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana oda dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet