Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.08.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Konkurs za prijem u radni odnos

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Prijedor
Rok prijave:
24.08.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:

1.Profesor stručnih predmeta medicinske struke dr.medicine, /bez radnog iskustva / na neodređeno vrijeme puna norma 20 časova .
2.Profesor stručnih predmeta medicinske struke dr.medicine /bez radnog iskustva/ na određeno vrijeme do 31.8.2018. god. 8 časova .
3.Profesor stručnih predmeta medicinske struke ,diplomirani medicinar fizijoterapije, viši fizioterapeutski tehničar za 16 časova prakse-vježbi ,bez iskustva do 31.8.2018.god.
4.Profesor matematike , bez iskustva za 14 časova na određeno vrijem do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja .

Pored opštih uslova propisanih članom 26. Zakonom radu“ „Sl.Gl.RS,broj:1/16.kandidati treba i da ispunjavaju potrebne usove propisane Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju „/Službeni glanik Republike Srpske „ ,broj : 74/08., 106/09.104/ 11.33/14.) i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama „(Službeni Glasnik Republike Srpske „,broj: 29/12 . 80/14. 83/15.i Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Službeni Glasnik Republike Srpsake, broj 102/14.od 18.11.2014.

Uz potpisanu prijavu kandidati trebaju dstaviti ovjerene kopije slijedećih dokumenata,a u skladu sa članom 28.stav 1 Zakona o radu /“Sl.glasnik RS“/ broj:1/16. , te tačkom 7. i 8. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi/“Sl. Glasnik RS“/, broj 102/14. 42/16.

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispinjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1.Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine , a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu .
2.Da je punoljetan a to dokazuje izvodm iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte .
3.Da je radno sposoban , i to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem , koje ne može biti starije o 6 mjeseci a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu , a prije zasnivanja radnog dnosa .
4.Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv , dostojanstva ličnosti , morala službene dužnostin , trgovine ljudima , zlostavljanja djeteta ,polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem .
-Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačke 4.ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem , a prije zasnivanja radnog odnosa .

Posebni uslovi :
1.Kandidat uz potpisasnu prijavu i dokumentaciju iz opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentacju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana
7.i 8 navedenog pravilnika.
Dokumentacija iz stava 1 .ovog člana podrazumjeva:
1. Ovjerena fotokopija diplome o završenim prvom ciklusu studijskog programa u četverogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240. ECTS bodova u kojim je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent. /Pod stavkom:
1. Diplomirani farmaceut .
2. Ukoliko je raspisan konkur za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim strućnim ispitom kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno – obrazovnom pocesu .
3. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom strudiranja , ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena .
4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o veremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.
5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom.
6. Uvjerenje opštinskog /gradskog orgna uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno otvadžbinskog rata Republike Srpske , ukolko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca .
7. Uvjenjrenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Obrambeno otadžbinskog rata, Republike Srpske , ukliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida .
8. Uvjerenje opštinskog /ratnog organa uprave nadležnog za boračko invalisdku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno –otadžbinskg rata Republke Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

- Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na slijedeću ardresu : JU“Srednjošklski centar Prijedor“ u Prijedoru , Nikole Pašića broj 4. ,
sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih rdnih mjesta NE OTVARATI .

Rok podnošenja prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa posredstvom Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske .

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje .

Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom , dužni su pristupiti inervju i testiranju , koji će se obaviti dana, 29.8.2017. u 10,00 časova.
Kandidati se neće poseno pozivati na testitanje i inervju , a ukoliko se ne pojave na testitanje ili inerrvju , smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima .
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet