Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 13.12.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Komercijalni predstavnik

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
13.12.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Trgoprodukt d.o.o.Konjic i firma kćerka DIVIS d.o.o. su uspješne i perspektivne kompanije koja su prisutne na cjelokupnom tržištu BiH,sa prepoznatljivim imidžom i kvalitetnim brendovima u oblasti boja i lakova i završnih materijala u građevinarstvu. Kako bi unaprijedili svoje aktivnosti na teritoriji BiH, direktor firme je donio odluku o raspisivanju konkursa za poziciju:


Komercijalni predstavnik regije: Sarajevo, Istočna i Srednja Bosna – 1 izvršilac (segment tradicionalnih trgovina)
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vi posjedujete više/visoko obrazovanje i iskustvo u prodaji, poželjno iz oblasti kojom se firma bavi, računar koristite u svakodnevnom životu, služite se engleskim jezikom i posjedujete vozačku dozvolu (aktivan vozač). Izuzetno ste vješti u komunikaciji, sa izraženim sposobnostima samostalnog rada i organizacije posla.

Od Vas se očekuje da održavate i unaprijedite kontakte sa postojećim kupcima, kao i da radite na pronalaženju novih, što podrazumijeva stalno istraživanje tržišta i praćenja dešavanja na terenu. Pravićete analize, planove i prijedloge našeg daljeg prodajnog i marketinškog nastupa.

Nudimo Vam izazovan, dinamičan i odgovoran posao u timu mladih ljudi, uz adekvatnu naknadu ovisno o ostvarenim rezultatima.

Ukoliko ste zainteresovani za ponuđenu poziciju, molimo Vas da svoju prijavu sa kratkom biografijom, motivacijskim pismom i slikom pošaljete putem e-maila ili na adresu: Sarajevska 31, Konjic, kao i na www.trgoprodukt.ba
Vozačka dozvola:
B