Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 21.08.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Komercijalni predstavnik

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Tuzla
Rok prijave:
21.08.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Trgoprodukt d.o.o.Konjic je uspješna i perspektivna firma koja je prisutna na cjelokupnom tržištu BiH, sa prepoznatljivim imidžom i kvalitetnim brendovima u oblasti boja i lakova i završnih materijala u građevinarstvu. Kako bi unaprijedili svoje aktivnosti na teritoriji BiH, direktor firme je donio odluku o raspisivanju konkursa za poziciju

Komercijalni predstavnik regija Tuzla - 2 izvršioca

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vi posjedujete više/visoko obrazovanje i iskustvo u prodaji, računar koristite u svakodnevnom životu i posjedujete vozačku dozvolu (aktivan vozač). Izuzetno ste vješti u komunikaciji, sa izraženim sposobnostima samostalnog rada i organizacije posla.

Od Vas se očekuje da održavate i unaprijedite kontakte sa postojećim kupcima, kao i da radite na pronalaženju novih, što podrazumijeva stalno istraživanje tržišta i praćenje dešavanja na tržištu.

Pravićete analize, planove i prijedloge našeg daljeg prodajnog nastupa.
Nudimo Vam izazovan, dinamičan i odgovoran posao u timu mladih ljudi, uz adekvatnu naknadu ovisno o ostvarenim rezultatima.
Ukoliko ste zainteresovani za ponuđenu poziciju, molimo Vas da svoju prijavu sa kratkom biografijom pošaljete na našu adresu.

Rok za prijavu je 14 dana od dana objave konkursa.

Prijave slati na [email protected]