Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 15.04.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Komercijalista

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Banja Luka
Rok prijave:
15.04.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Komercijalista

Ako ste perspektivni i željni novih znanja, i volite se isticati i pokazivati svoje komercijalne vještine u oblasti metalurgije i mašinstva, onda preduzeće Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d. Banjaluka treba upravo Vas.

Mijenjajući se, i prilagođavajući se potrebama tržišta Livnica nastoji osigurati odličan i profesionalan radni ambijent koji će odgovoriti na sve upite i zahtjeve kupaca i tržišta uopšteno. Iz ovog se stvara potreba za više izvršilaca komercijalnih poslova, koji će pratiti i usavršavati trendove i ciljeve preduzeća Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d. Banjaluka i svoje sposobnosti pokazati na zahtjevnom tržištu, te na taj način obezbjediti nove poslove i doprinijeti poslovanju preduzeća na još bolji i kvalitetniji način.

Ako ste kreativni, marljivi, imate izražene komunikativne i organizacijske sposobnosti, i želite napredovati i usavršavati se rame uz rame sa iskusnim i profesionalnim kadrovima našeg preduzeća, te ako se vidite u komercijalnim poslovima i posjedujete viši ili visoki stepen stručne spreme, poznajete rad na računaru, a pri tom ste voljni istraživati tržište i poznajete engleski jezik, te ste spremni na mogućnost stručnog usavršavanja u kvalitetnim uslovima rada, onda je Jelšingrad Livar Livnica čelika pravo rješenje za Vas.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uslovi za radno mjesto Komercijalista je potrebno:
VII ili VI stepen stručne spreme (VSS/VŠS);
poznavanje rada na računaru;
poznavanje engleskog jezika;
vozačka dozvola B kategorije;
komunikativnost, odgovornost i samoinicijativnost;
izražene pregovaračke i organizacijske sposobnosti;
poželjno radno iskustvo u komercijalnim poslovima.

Pošaljite svoju biografiju putem opcije “Brza prijava” i možda baš Vi postanete dio perspektivnog tima Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d. Banjaluka.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računaru:
dobro