Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 18.10.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

JU “SREDNjOŠKOLSKI CENTAR BRATUNAC” raspisuje: KONKURS za popunu upražnjenih radnih mjesta

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bratunac
Rok prijave:
18.10.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU “SREDNjOŠKOLSKI CENTAR

BRATUNAC”

raspisuje:

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta



1. Psiholog, jedan izvršilac na neodređeno radno vrijeme

2. Diplomirani inženjer elektrotehnike jedan izvršilac na određeno radno smjer elektronika vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja


3. Profesor pravoslavne vjeronauke 5 časova nastavne norme na određeno radno vrijeme do 31.8.2019. god.

4. Profesor islamske vjeronauke 1 čas nastavne norme na određeno radno vrijeme do 31.8.2019. god.



1. Za radno mjesto pod rednim brojem 1. Prima se lice sa položenim stručnim ispitom za rad u školi.

2. Za radno mjesto pod rednim brojem 2. Prima se lice sa položenim stručnim ispitom za rad u školi ili lice sa radnim iskustvom (član 104. Stav 7. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju Službeni glasnik RS br. 41/18)

3. Za radno mjesto pod rednim brojem 3. i 4. Primaju se lica sa položenim stručnim ispitom vjeroučitelja ili lica sa radnim iskustvom (član 104. Stav 7. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ).



Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa Zakonom o radu (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 1/2016, 66/18), članom 104. i 106. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju primjenom odredaba za pojedina radna mjesta (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 41/18), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 29/12 , 80/14 i 83/15) i Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 102/14 i 42/16).

Uz prijavu na konkurs u kojoj se mora navesti kontakt telefon i koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju (ovjerene fotokopije)

1. Diplomu o odgovarajućoj stručnoj spremi koja se traži konkursom (završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent)

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

3. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte

4. Uvjerenje o državljanstvu

5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu

6. Uvjerenje prethodnog poslodavca o stečenom radnom stažu u struci

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

10. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima dostaviće kandidat koji bude primljen u radni odnos i ne može biti starije od 6 mjeseci

11. Uvjerenje o neosuđivanosti (škola će zatražiti službenim putem za izabranog kandidata a prije zasnivanja radnog odnosa).



Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave svu traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće testiranje i intervju 22.10.2018 . godine sa početkom u 13 časova u prostorijama škole. Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju i u koliko se ne pojave u naznačeno vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata koje neće biti vraćane kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama “Glas Srpske”.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom slati na adresu:

JU “Srednjoškolski centar Bratunac”, Petra Kočića bb

75420 Bratunac ili dostaviti lično u sekretarijat škole
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet