Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 07.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

IT tehničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
07.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u skladu sa širenjem poslovanja, te popunjavamo ključne pozicije.

Ukoliko ste spremni za rad sa timom iskusnih kolega, eksperata u IT, znate dobro planirati i organizirati svoje zadatke, volite raditi sa ljudima i orijentirani ste na kvalitetno pružanje usluga internim klijentima, pozivamo Vas da se javite na otvorenu poziciju:

IT TEHNIČAR

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i neproizvodnih, manjih uslužnih firmi. Sektor IT predstavlja važan sektor koji sudjeluje u pružanju podrške poslovanju kompanija i korisnicima/zaposlenicima. Želimo da pojačamo naš tim novim članovima tima.

Vjerujemo da baš Vi svoj entuzijazam, znanje i želju za učenjem možete iskoristiti da se što prije uklopite u radnu sredinu, steknete vještine na traženom nivou, te budete izvrsni u zadacima koji podrazumijevaju pružanje IT podrške u postavljanju hardware-a i instaliranju software-a, korisničku IT podršku za klijente i partnere, upravljanju hardware-om i software-om u procesu onboarding-a i offboarding-a zaposlenika, nadalje u preventivnom održavanju, uključujući provjeru i optimizaciju desktopa, laptopa i prateće opreme, uključujući i postavljanje opreme za novozaposlene, te na kraju radite izradu i nadzor tehničke dokumentacije zaposlenih.

Da biste bili izvrsni u obavljanju svojih zadataka smatramo da trebate biti profesionalni, u pristupu i poslovnim odnosima ljubazni i uslužni, odlično poznavati engleski jezik, usmjereni na timski rad i komunikativni.
Nadalje važno nam je da poznajete Windows serversko okruženje i da znate dobro rješavati potencijalne probleme.

Sigurni smo da motivirajuće za Vas može biti da se pridružite i radite u korporaciji koja je u ekspanzivnom rastu i razvoju sa velikom diverzifikacijom biznisa, da možete usavršavati Vaša znanja i vještine, kao i dati doprinos sa postojećim iskustvom i vještinama. Vjerujemo da Vam možemo ponuditi ugodan rad uz odgovarajući finansijski paket.
Tu smo da popijemo kafu i bolje se lično upoznamo! Javite nam se.


Ukoliko ste zainteresirani da se pridružite našem timu, Vaš CV možete uputiti putem opcije „BRZA PRIJAVA“. Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.