Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 06.04.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Istraživač

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bosna i Hercegovina
Rok prijave:
06.04.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
ISTRAŽIVANJE O OBRAZOVNIM POTREBAMA OSOBA S INVALIDITETOM
u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori s ciljem lakšeg zapošljavanja i veće konkurentnosti na tržištu rada

Broj osoba:Jedan (1) izvršitelj.
Vrsta ugovora: Za fizičke osobe: ugovor o djelu na temelju zakonske regulative u Bosni i Hercegovini. Za pravne osobe: ugovor o poslovnoj suradnji.
Predviđeni radni angažman:150 radnih sati (dokazuje se potpisanom evidencijom o radnom vremenu).
Predviđeni budžet:Ukupan iznos novčanih sredstva koje Caritas BiH ima na raspolaganju za ovu aktivnost je 1.500 eura (s uključenim porezima i naknadama). Najveći neto iznos kojeg će fizička osoba dobiti za obavljanje posla je oko 1.260 eura. Za pravne osobe najveći iznos je 1.500 eura bez PDV-a.

Opći uvjeti:Kandidati trebaju imati relevantno iskustvo u provođenju sličnih istraživanja, reference za obavljanje sličnih poslova; kandidat treba imati sveučilišnu diplomu iz humanističkog ili društvenog područja (npr. sociologija, socijalni rad, psihologija, pedagogija, andragogija, defektologija i sl.)
Prednost će se dati osobama s prethodnim iskustvom u radu s osobama s invaliditetom.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
NAČIN PRIJAVE

Svi zainteresirani kandidati svoje prijave trebaju poslati na email adresu: [email protected] najkasnije do 06.04.2018. godine u 15.00 sati. Prijava treba sadržavati:

Prijavni obrazac
CV kandidata na jednom od službenih jezika u BiH ili Crnoj Gori u kojem je jasno naznačeno iskustvo u sličnim poslovima i reference. Pravne osobe također trebaju dostaviti CV osobe koja će raditi na istraživanju.
Kratki prijedlog metodologije istraživanja na temelju ToR-a


KRITERIJI I NAČIN IZBORA KANDIDATA

Neovisno povjerenstvo Caritasa BiH će na zasebnoj sjednici razmotriti sve prijave i odlučiti o izboru istraživača. Povjerenstvo će prilikom analiza prijava voditi računa o odnosu svih navedenih kriterija.

Pismeno izvješće o odabiru istraživača će se dostaviti svim kandidatima koji podnesu prijavu na natječaj. Osnovni kriteriji prilikom donošenja odluke su:

Iskustvo u obavljanju istih ili sličnih poslova
Reference specifične za obavljanje ove vrste poslova
Kvaliteta predložene metodologije
Cijena za obavljanje poslova istraživanja.
O ISTRAŽIVANJU

Rezultat istraživanja treba biti izvješće koje sadrži popis obrazovnih potreba osoba s invaliditetom (OSI): popis novih zanimanja za OSI koje se mogu realizirati kroz javno važeće programe osposobljavanja odraslih i popis kompetencija potrebnih za profesionalnu integraciju osoba sa invaliditetom. Rezultati istraživanja će biti javno objavljeni i koristit će se za izbor zanimanja i kompetencija za koje će projektni partneri izrađivati specifične kurikulume. Detaljnije informacije o istraživanju navedene su u ToR-u.

O PROJEKTU POWER

Projekt POWER – Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora. Vrijeme provedbe projekta je 24 mjeseca (od 1. veljače 2018. do 31. siječnja 2020.). Nositelj projekta je Caritas Bosne i Hercegovine s partnerima: Fond za zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom FBiH, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II.”, Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama “Vedri osmijeh”, Caritas Barske nadbiskupije, Udruženje paraplegičara Bar i Biznis start-up centar Bar. Opći cilj projekta je povećati zapošljivost i mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom (OSI) u prekograničnom području. Kroz projekt je planirana izrada četiri kurikuluma za javno važeće programe osposobljavanja odraslih osoba s invaliditetom (zanimanja) i četiri kurikuluma za neformalne obuke kojima se žele ojačati kompetencije osoba s invaliditetom na tržištu rada (kompetencije). Istraživanje o obrazovnim ponudama je temeljni korak u procesu izrade kurikuluma.

KONTAKT INFORMACIJE

Kontakt osoba: Zlatko Malić, Caritas BiH, projekt menadžer
Email: [email protected]
Telefon: + 387 63 491 208
Minimalna stručna sprema:
Fakultet