Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 28.12.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Hotelski radnici (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Portorož, Slovenija
Rok prijave:
28.12.2018.



Hoteli Bernardin za sezonu 2019. imaju potražnju za većim brojem KUHARA, KONOBARA i PIZZA MAJSTORA

Hotel Bernardin, d.d. raspolažu sa ukupno 1.184 hotelskih soba u najatraktivnijem dijelu Slovenskog primorja. Na tržištu imaju 6 hotela, 3 kompleta apartmana i kampova sa raznolikim asortimanom usluga za različite tržišne segmente, od poslovnog do turističkog turizma. Ovim su preuzeli veliku društvenu odgovornost i ulogu turističkog promotera slovenačke Istre. Hoteli Bernardin, d.d. zadržali su zaštićene znakove koji su na tržištu prisutni već četiri decenije. Preduzeće predstavljaju St. Bernardin Resort, San Simon Resort, Salinera Resort i Camp Lucia.


https://www.hoteli-bernardin.si


Očekuju:
Radno iskustvo na sličnim radnim mjestima.
Poznavanje bar jednog stranog jezika (engleski, njemački ili italijanski), posebno je znanje jezika obavezno za konobare.
Urednost, komunikativnost, da ste uslužni toliko koliko očekujete i sami kao gost od turističkih radnika.

Nude:
Redovno zapošljenje u dinamičnom radnom okruženju i mladoj i motiviranoj ekipi.
Organizovan smještaj.
Organizovanu ishranu.
Rad u urednom i čistom radnom okruženju.

Neto plata je stvar dogovora i zavisi od vašeg nivoa znanja, odnosno iskustva. Ponuđena početna osnovna plata za sve tri pozicije je 1.170,00 EUR bruto odnosno 1.264,08 sa dodacima (21 sat nedjelja i 7 sati noćne smjene). To je oko 800,00 EUR neto.

Neto plata je informativna i može biti dosta viša odnosno ne može biti fiksna pošto je zavisna od dodatka kao što su rad na praznik, rad nedjeljom, noćne smjene, prekovremeni sati.

Ako imate potrebno radno iskustvo i želju naći u Sloveniji bolje plaćeni posao, pošaljite nam vašu konkretnu biografiju na mail [email protected].
Prednost imaju kandidati sa EU pasošom ili važećim papirima za rad u Sloveniji – prost dostup, spajanje porodice i slično.