Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 22.02.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Hartefakt traži nove ljude za programe Fondacije i Instituta

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
BiH
Rok prijave:
22.02.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Potrebna nam je osoba koja će planirati, pripremati i realizovati nove programe, učestovati i unapređivati realizaciju već postojećih programa, pripremati izveštaje i drugu potrebnu dokumentaciju za potrebe fonda, komunicirati sa donatorima i drugim saradnicima i, po potrebi, obavljati druge poslove neophodne za nesmetano funkcionisanje fonda.

Kandidat/kinja treba da poseduje visoke radne standarde i radnu etiku, sa posebnim naglaskom na odgovornost, samoinicijativnost, efikasnost, sposobnost za samostalan i rad u timu, fleksibilnost u radu i rasporedu rada; informatički je pismen/a i ima odlično znanje engleskog jezika (govorno i pisano).

Kandidat/kinja bi trebalo da ima diplomu sa osnovnih ili master studija sa društvenih ili srodnih fakulteta, ali smo spremni da razmotrimo prijave kandidata/kinja sa ekvivalentnim radnim iskustvom.

Iskustvo u razvoju aktivnosti samofinansirajućih nedobitnih organizacija, pripremi predloga projekata i prikupljanju sredstava i/ili u vođenju programa i timova, poželjno je, ali nije uslov.

Hartefakt traži ambiciozne i vredne ljude koji su spremni da razvijaju svoja znanja i iskustva u skladu sa potrebama organizacije.

Nudimo rad u kreativnom, dinamičnom, prijateljskom i otvorenom okruženju; mogućnost edukacije i usavršavanja i priliku za upoznavanje ljudi različitih profila, nacionalnosti i kultura.
Izabrani kandidat/kandidatkinja biće angažovan sa punim radnim vremenom, sa probnim radom na 3 meseca, uz mogućnost produženja ugovora o radu na neodređeno vreme.

Za prijavu je potrebno da dostavite kratku biografiju i motivaciono pismo, elektronskom poštom, na adresu [email protected] sa naznakom (subject) „konkurs za programskog koordinatora/koordinatorku“.

Konkurs je otvoren do 22. februara 2017. godine. U cilju ekonomičnosti, samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o rezultatima konkursa i to u roku od 7 dana po zatvaranju konkursa.

Više informacija: http://www.heartefact.org/vesti/99-hartefakt-trazi-nove-ljude-za-programe-fondacije-i-instituta-/
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet