Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 31.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Grafički dizajner

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
31.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u Odjelu marketinga u skladu sa poslovnim potrebama.

Ukoliko ste kreativni i inovativni, spremni za nove izazove i rad sa punim radnim vremenom na zanimljivim i različitim poslovnim zadacima, iznimno ste komunikativni, orijentirani na saradnju sa timom i drugim kolegama u korporaciji, te imate oko za detalje i estetiku, pozivamo Vas da se javite na otvorenu poziciju:

GRAFIČKI DIZAJNER (m/ž)

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i neproizvodnih, manjih uslužnih firmi. Sektor marketing predstavlja jedan od sektora podrške poslovanju korporacije. U cilju pružanja ekspertske i još potpunije podrške svim kompanijama u segmentu marketinga, želimo da ojačamo naš marketing tim.

Vjerujemo da baš Vi svoje znanje i kreativno iskustvo možete upotrijebiti i dalje usavršavati kroz rad za naše kompanije. Radili biste u našem timu u intenzivnoj saradnji sa kolegama - marketing specijalistima na zajedničkim kreativnim projektima. Za nas je najvažnije da prepoznamo Vašu kreativnost, kvalitet u isporuci zadataka i isticanje u timskom radu, a bili biste odgovorni za sljedeće poslovne aktivnosti: izrada različitih kreativnih rješenja i kampanja, grafička priprema online i offline materijala i kampanja, priprema materijala za brendiranje, razvoj vizualnog identiteta kompanija, priprema materijala za štampu i efikasna saradnja sa internim i eksternim klijentima.

Da biste navedene zadatke mogli obavljati sa traženom izvrsnošću i visokim standardima, smatramo da je poželjno da imate završen fakultet društvenog/dizajnerskog usmjerenja, da imate minimalno 1-2 godine iskustva na sličnim projektima, poželjno u različitim segementima biznisa, da možete svoje zadatke obavljati na engleskom jeziku, up-to-date ste sa digitalnim alatima i društvenim mrežama, kao i trendovima na tržištu, te da odlično poznajete Adobe paket (Illustrator, Indesign, Photoshop…) i druge alate.

Vjerujemo da sa sobom pored kreativnosti i inovativnosti, nosite i odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, kao i vještine planiranja i organiziranja.

Sigurni smo da nekome poput Vas mogućnost rada na različitim segmentima biznisa i mogućnost implementacije Vašeg know-how i dosadašnjeg iskustva u Aptha Corp. vidite kao izazov i mogućnost ličnog i profesionalnog rasta. Vjerujemo da Vam možemo ponuditi fleksibilnost i mogućnost djeljenja ideja i znanja u timu...

Tu smo da nam date priliku da Vas upoznamo!
Javite nam se i pošaljite Vaš portfolio radova. 😊



Vaš CV i portfolio možete uputiti putem e-maila: [email protected] ili putem opcije „BRZA PRIJAVA“. Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.