Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Francuski jezik

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradiška
Rok prijave:
27.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
1. Geografija - jedan izvršilac, sa radnim iskustvom u struci od najmanje godinu dana, na određeno vrijeme od 01.11.2016. godine do 31.08.2017. godine, 8 časova (zamjena odsutnog radnika).
2. Francuski jezik- jedan izvršilac, sa radnim iskustvom u struci od najmanje godinu dana, na određeno vrijeme od 01.11.2016. godine do 31.08.2017. godine, 2 časa.

Pored opštih uslova, propisanih Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“, broj: 1/16) kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik RS“ broj: 74/08; 106/09; 104/11 i 33/14) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Službeni glasnik RS“, broj: 29/12; 80/14 i 83/15) i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Službeni glasnik RS“, broj: 102/14; 42/16).

Opšti uslovi za prijem u radni odnos:

da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;
da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte;
da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa
da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala,službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, prilaže samo izabrani kandidat.

Posebni uslovi:

Za radno mjesto pod rednim brojem 1.- profesor geografije ili diplomirani geograf, opšti smjer (završen prvi ciklus studija studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova).

Za radno mjesto pod rednim brojem 2.- profesor francuskog jezika (završen prvi ciklus studija studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova).

Uz potpisanu prijavu potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih uslova i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova na osnovu koje se vrši bodovanje:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.
2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visoko-školske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.
3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.
4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, a koje sadrži podatke:
vrsti posla
stepenu stručne spreme
dužini ostvarenog radnog staža
5.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko –invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca .
6. Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko–invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ,ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.
7. Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko–invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ,ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni da na prijavi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao ni dokumenta koja nisu ovjerena komisija neće uzeti u razmatranje. Kandidati koji se prijavljuju na oglas dužni su dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata (ne starije od šest mjeseci) i te kopije neće biti vraćene kandidatima .

Intervju i testiranje utvrđen Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi će se obaviti u ponedeljak, 31.10.2016. godine u 12.00 časova u prostorijama škole. Kandidati koji se ne pojave na intervju smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave sa naznakom –za konkurs, slati poštom na adresu JU Srednja stručna i tehnička škola, Vidovdanska 58, 78 400 Gradiška ili lično u školi.
Kontakt telefon: 051/813-385.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet