Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 29.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Električar, elektrotehničar, elektroinženjer

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
29.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tražite posao u Sloveniji? Prezentirajte se kod više od 30 firmi koje su u potrazi za novim kadrom!
Provjerite kadrovske potrebe firmi i pripremite se za intervju!


BANJA LUKA
Hotel Bosna, Banja Luka
28. 3. 2018, 9 – 16 sati

NAZIV PREDUZEĆA:INTRA ligthing Proizvodnja svetil, inženiring oprema objektov d.o.o.
ADRESA PREDUZEĆA: Miren 137 b, 5291 Miren
WEB STRANICA: www.intra-lighting.com
BROJ ZAPOSLENIH: 118
E-MAIL: [email protected]


OPIS PREDUZEĆA

Intra lighting je ponuđač arhitektonskih svjetala i sveobuhvatnih svjetlosnih rješenja. Mi stvaramo rješenja za osvjetljenje na sveukupno zadovoljstvo kupaca. Naši proizvodi su pažljivo projektovani, proizvedeni i testirani da bi obezbjedili pouzdan rad tokom svog životnog vijeka, smanjili uticaj na životnu sredinu i stvorili prijatne uslove boravka. Kvalitet je naša najviša vrijednost i način života.
Sa osmišljenim korištenjem svjetlosti stvaramo komfor i povećavamo kvalitet boravka u različitim prostorijama. Kao preduzeće ulažemo puno u razvoj proizvoda, tržišta, usluga i ljudi. U periodu smo transformacije iz preduzeća orijentisanog prema proizvodima u preduzeće orijentisano prema korisniku i rješenjima, tako da je ključno da smo u suštini jedinstveni, inovativni, brzi, razumljivi i konzistentni.
Naša suština je da kreiramo svjetlost tamo gdje je to potrebno, kada je potrebno i koliko jepotrebno, kako na nivou proizvoda tako i na svjetlosnim rješenjima. Gradimo prepoznatljivu robnu marku i imamo jasnu dugoročnu strategiju.
Investiramo u razvoj efikasnosti svjetla i kupcima obezbjeđujemo osmišljena svjetlosna rješenja. U procesu planiranja i proizvodnje svjetala, ne upuštamo ni jednu mogućnost za još odgovorniji izbor i djelovanje. Proizvode planiramo i pratimo do kraja njihovog puta. Vjerujemo da je održivi razvoj najbolji put u budućnost. Svaki projekat vidimo kao priliku za stvaranje nove priče, u kojoj možemo sa aspekta svjetlosti odgovoriti na potrebe korisnika. Više od 26 godina iskustava i globalnog prisustva omogućavaju nam da pružimo rješenja za različite arhitektonske koncepte i tipologije prostorija. Sa svjetlima, koja su prepoznatljiva po inovativnosti, dizajnu, efikasnosti, kvalitetu i održivom pristupu, Intra lighting je postala važan učesnik na svjetskom tržištu rasvjete. Ovo potvrđuju najvažnija međunarodna priznanja za dizajn i brojne reference širom svijeta.

GLAVNE DJELATNOSTI PREDUZEĆA

Preduzeće Intra lighting sa vlastitom proizvodnjom i izborom svjetala dopunskih programa rješava potrebe osvjetljenja cijelog objekta.
Razvoj svjetala Intra ligting je usmjeren u područja:
• Trgovine i trgovački centri
• Hoteli i prostorije namijenjene zabavi
• Poslovne i upravne zgrade
• Škole, bolnice i druge javne institucije
• Industrijske hale i skladišta
ORGANIZACIONA KULTURA I KLIMA
Zaposleni su jedna od ključnih vrijednosti preduzeća, stoga nastojimo privući i zadržati najbolje kadrove, te stvarati priliku za rast i razvoj na različitim nivoima. Prepoznajemo, cijenimo i potičemo napredak, rezultate, povezivanje i efikasan rad.
Intra lighting udružuje različite pojedince koje povezuju zajednički ciljevi i vrijednosti.

NAŠA VIZIJA I CILJEVI

Iza preduzeća Intra lighting stoji 247 pojedinaca koje povezuje zajednička vizija. Na svim nivoima preduzeća pokušavamo uspostaviti sredinu koja potiče napredak, saradnju, razvoj i nova rješenja sa fokusom na korisnika.



Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Regija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
RADNA MJESTA KOJA ŽELIMO POPUNITI

električar, elektrotehničar, elektroinženjer
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola