Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 23.03.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Doktor medicine

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Kostajnica
Rok prijave:
23.03.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
1. Doktor medicine, specijalista za higijenu, sa radnim iskustvom – 8 časova - do 30.06.2017.
2. Diplomirani farmaceut, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom – 5 časova – do 30.06.2017.

Pored opštih uslova, propisanih Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“ broj 1/16) i posebnih uslova propisanih Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik RS“ broj 74/08, 106/09 i 104/11) kandidat treba da ispunjava uslove predviđene Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Službeni glasnik RS“ broj 43/2012) i Pravilnikom o izmjeni Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Službeni glasnik RS“ broj 80/2014).

Opšti uslovi koje treba kandidati da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:
Da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuju uvjerenjem o državljanstvu;
Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;
Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i
Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljana djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandoidata Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) na konkurs kandidati su obavezni dostaviti osim dokaza navedenih za opšte uslove i slijedeću dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Službeni glasnik RS“ broj 102/2014):
Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četverogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,
Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,
Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,
Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ,
Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
Uvjerenje opštinsko/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca
Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Službeni glasnik RS“ broj 102/2014 i 42/2016).
Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se 30.03.2017. godine sa početkom u 10.00 časova u prostorijama škole.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Kandidati su dužni dostaviati ovjerene kopije svih dokumenata ne starije od 6 mjeseci i te kopije se neće vraćati kandidatima.

Prijave slati na adresu Škole:
JU Srednjoškolski centar Kostajnica, Tavija bb, 79224 Kostajnica u roku od osam dana od dana objavljivanja oglasa sa naznakom „za oglas“.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet