Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 07.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor kompanije (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
07.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u skladu sa širenjem poslovanja. Trenutno imamo otvorenu visoko rangiranu menadžersku poziciju u kompaniji Alda d.o.o.

Ukoliko ste spremni za novi korak u karijeri, nove zadatke vidite kao izazove, inspiriše Vas paralelno upravljanje strateškim i operativnim procesima, kao i timom saradnika, želite biti dio tima koji razvija nove segmente biznisa i pripada korporaciji sa divezificiranim biznisima, pozivamo Vas da se prijavite na poziciju:

DIREKTOR KOMPANIJE ALDA d.o.o.

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i prodajno-uslužnih firmi. Kompanija Alda d.o.o. pripada segmentu uslužnih firmi i predstavlja respektabilnog partnera u domenu printinga - Gold partner HP, Epson i Brother, zauzima ulogu afirmiranog partnera na tržištu u domenu vending uređaja, te tradingu i online shoppingu. Tim saradnika trenutno čine stručni članovi tima koji posvećeno i odgovorno rade na svim operativnim zadacima, kao i na razvojnim projektima.

Vjerujemo da baš Vi svoje znanje i iskustvo možete pretočiti da kreirate strategiju kompanije zajedno sa Upravom korporacije i upravljate poslovnom politikom Društva kroz kreiranje biznis planova, upravljanje profitabilnošću, permanentno unapređenje poslovnih aktivnosti i razvoj novih pravaca biznisa, nadalje efikasno upravljate timom i realizacijom zacrtanih operativnih i strateških ciljeva i ostvarujete kontinuirani razvoj internih i eksternih poslovnih relacija.

Da biste navedene zadatke mogli obavljati sa traženom izvrsnošću, smatramo da trebate pored završenog ekonomskog ili tehničkog fakulteta, imati najmanje 3-5 godina iskustva u upravljanju procesima i saradnicima, a poželjno u kompanijama koje se bave istom ili sličnom djelatnošću, da imate visoko razvijene prodajne, komunikacijske i pregovaračke vještine, da možete svoje zadatke obavljati na engleskom jeziku, up-to-date ste sa digitalnim alatima.

Sigurni smo da nekome poput Vas mogućnost rada na različitim segmentima biznisa u korporaciji koja je u ekspanzivnom rastu i razvoju, može biti korak više u karijeri i da mogućnost implementacije Vašeg know-how i dosadašnjeg iskustva u Aptha Corp. vidite kao izazov i mogućnost ličnog i profesionalnog rasta. Ako volite upravljati timom i zauzeti jasan pravac ka ispunjenju ciljeva i prodajnih rezultata, onda je ovo odgovarajuća prilika za Vas.

Kontaktirajte nas za više informacije, tu smo za vas da vam se predstavimo i da se upoznamo!


Ukoliko Vam ova poslovna prilika djeluje interesantno i želite nam se pridružiti, javite nam se na mail [email protected] ili se prijavite putem 'Brze prijave'.
Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.