Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.10.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Diplomirani profesor specijalne edukacije i rehabilitacije u svojstvu pripravnika

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Prijedor
Rok prijave:
24.10.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU CENTAR "SUNCE" PRIJEDOR

Kralja Aleksandra br. 6

79101 Prijedor



KONKURS

za prijem radnika u radni odnos



1. Diplomirani profesor specijalne edukacije i rehabilitacije u svojstvu pripravnika, za rad u produženom boravku na određeno vrijeme do 30.6.2020. godine ................................ 1 izvršilac

2. Profesor demokratije i ljudskih prava sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, 6 časova sedmično, na određeno vrijeme do 31.8.2020. godine ............................. 1 izvršilac

Pored opštih uslova koji su propisani Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i uslove propisane članom 104. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju – za radno mjesto pod rednim brojem 2. , i članom 104. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju za radno mjesto pod rednim brojem 1. U pogledu stručne spreme kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi za radno mjesto pod rednim brojem 1.

Opšti uslovi za prijem radnika u radni odnos:

- da je državljanin RS ili BiH,

- da je punoljetan,

- da je radno sposoban,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.



Posebni uslovi za prijem radnika u radni odnos - za radno mjesto pod rednim brojem 2.

- da kandidat ima odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

- da ima radno iskustvo u struci u trajanju od najmanje godinu dana – za radno mjesto broj 2.

- da ima položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu – za radno mjesto br.2.



Posebni uslovi za prijem radnika u radni odnos – za radno mjesto pod rednim brojem 1.



- da kandidat ima završen prvi ciklus studijskog programa u određenoj oblasti i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova u trajanju od 4 godine.



Prijem radnika će se vršiti u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi - za radno mjesto pod rednim brojem 2. i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi - za radno mjesto pod rednim brojem 1, a na osnovu rang-liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijumima propisanim ovim pravilnikom.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju.



Kriterijumi za bodovanje kandidata:

- prosjek ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja,

- vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica koju vodi Zavod za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je nezaposleni kandidat prijavljen,

- dužina radnog staža – za radno mjesto br. 2

- rezultati ostvareni na intervjuu i testu.



Potrebna dokumentacija o ispunjavanju opštih uslova:

- uvjerenje o državljanstvu,

- izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte,

- ljekarsko uvjerenje (prilaže samo onaj kandidat koji bude prvi na listi, a prije zasnivanja radnog odnosa).



Škola će po službenoj dužnosti zatražiti uvjerenje o neosuđivanosti iz kaznene evidencije za onog kandidata koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova, potrebno je dostaviti i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje, i to:

- ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena

- Uvjerenje ili potvrda izdata od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu - za radno mjesto br. 2

- Uvjerenje poslodavca o radnom stažu u kojem moraju biti navedeni vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina radnog staža po vrstama posla. Ako je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, takvo radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme - za radno mjesto broj 2.

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Testiranje i intervju će se obaviti u prostorijama Javne ustanove Centar "Sunce" Prijedor, 30.10.2019. godine, sa početkom u 12 časova.



Kandidati neće biti posebno pozvani na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkursu.



Kandidati su dužni dostaviti originale ili ovjerene fotokopije svih dokumenata ne starije od 6 mjeseci i ti dokumenti neće biti vraćeni kandidatima.



Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje.



Prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti lično ili putem pošte na adresu JU Centar "Sunce" Prijedor: Kralja Aleksandra br. 6, 79101 Prijedor.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet