Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 07.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Database / ERP Specijalista (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
07.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u skladu sa širenjem poslovanja, te popunjavamo ključne pozicije.

Ukoliko ste spremni za rad sa timom iskusnih kolega, eksperata u IT, znate dobro planirati i organizirati svoje zadatke, imate iskustva i usmjereni ste na pripremu baza podataka za ERP sistem, volite dinamično radno okruženje i pružati podršku sektorima u radu na ERP sistemu, tražite nove izazove, naša pozicija je idealna za Vas:

DATABASE / ERP SPECIJALISTA

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i neproizvodnih, manjih uslužnih firmi. Sektor IT predstavlja važan sektor koji sudjeluje u pružanju podrške poslovanju kompanija i korisnicima/zaposlenicima. Želimo da pojačamo naš tim novim članovima tima.

Vjerujemo da baš Vi svoju aspiraciju, znanje i želju za učenjem možete iskoristiti da se što prije uklopite u radnu sredinu, nadalje Vaše analitičke sposobnosti dobro uvežete u poslovni kontekst, a know-how, koji nije preduvjet, podijelite sa nama. Smatramo da bi navedeni zadaci mogli biti dobra poslovna prilika za Vas u kojima biste mogli pružiti svoj maksimum i uživati, a zadaci su sljedećI: analiziranje postojeće infrastrukture i izvođenje poboljšanja IT sistema, realizacija, održavanje i sistemsko praćenje infrastrukture baze podataka za proces logistike, skladištenja i proizvodnje, izvođenje dijagnostičkih testova i rješavanje problema radi optimizacije performansi, implementacija mapiranja podataka i u radu sa SQL bazama podataka, utvrđivanje ERP potreba kroz analizu poslovnih procesa i saradnju sa sektorima, te pružanje tehničke podrške ERP krajnjim korisnicima.

Da biste bili izvrsni i mogli dati svoj maksimum, smatramo da trebate imati iskustvo kao IT konsultant ili informatičar u maloprodaji ili u proizvodnoj industriji, značajno iskustvo u implementaciji SQL baza podataka, iskustvo sa programskim jezikom, dobro razumijevanje tokova podataka, sadržaja i pripreme podataka, vještina i iskustvo sa metodama rada orijentiranim na rješenja i saradnju sa timom, kao i visok nivo pouzdanosti u timu, odlične vještine rješavanja problema u poslovnom kontekstu, kao i odlično poznavanje engleskog jezika.

Sigurni smo da Vam rad u našoj korporaciji može pružiti priliku za profesionalni i lični rast i razvoj, nadalje da Vam pruži aspiraciju u primjeni Vašeg iskustva u kontekstu različitih biznisa, da produbite Vaša znanja i razvijete nove vještine, kao i rad u ugodnoj i inspirativnoj organizacijskoj kulturi. Vjerujemo da Vam možemo ponuditi ugodan rad uz odgovarajući finansijski paket.

Tu smo da popijemo kafu i bolje se lično upoznamo! Javite nam se.


Ukoliko ste zainteresirani da se pridružite našem timu, Vaš CV možete uputiti putem opcije „BRZA PRIJAVA“. Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.