Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 30.05.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Daktilograf-zapisničar

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Modriča
Rok prijave:
30.05.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
OSNOVNI SUD U MODRIČI

CARA LAZARA 9

74 480 MODRIČA


JAVNI KONKURS

za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme


I

Raspisuje se javni konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme na poslove daktilografa-zapisničara, broj izvršilaca 1 (jedan) i referenta za upravljanje predmetima, izvršenja kazni i arhivar, broj izvršilaca 1 (jedan), uz probni rad u skladu sa Zakonom.



II



Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati:

1. da je državljanin Bosne i Hercegovine,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđen za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova referenta za opšte poslove,

5. da se protiv njega ne vodi krivični postupak,

6. da ima završenu SSS, IV stepen,

7. poznavanje rada na računaru.



Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da dostave dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, i to: uvjerenje o državljanstvu, rodni list, diplomu o stečenom zvanju iz tačke II podtačka 6. konkursa, uvjerenje suda o nevođenju krivičnog postupka, potvrdu ili sertifikat o poznavanju rada na računaru, potpisanu i ovjerenu izjavu o ispunjavanju uslova iz tačke II podt. 4. konkursa.



Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostaviće izabrani kandidat po završetku izborne procedure, ali prije donošenja rješenja o prijemu.



Navedeni dokumenti dostavljaju se u originalu ili ovjerenoj kopiji.



III



Kandidati koji budu ispunjavali sve uslove konkursa biće pozvani na intervju sa konkursnom komisijom o čemu će biti obaviješteni telefonskim putem na kontakt broj koji su dužni dostaviti uz prijavu ili i-mejl adresu. Neodazivanje kandidata na provjeru radnih sposobnosti i intervju komisija će smatrati odustajanje kandidata od konkursa. Pravila sprovođenja provjere radne sposobnosti i intervjua biće objavljena na njeb stranici Suda.



IV



Prijavu na konkurs sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti u prijemnu kancelariju Osnovnog suda u Modriči ili putem pošte u zatvorenoj koverti na adresu: Cara Lazara broj 9, 74480 Modriča, sa naznakom “Prijava na konkurs za daktilografa/zapisničara - ne otvaraj” i/ili “Prijava na konkurs za referenta za upravljanje predmetima, izvršenja kazni i arhivara – ne otvaraj”.



V



Konkurs ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama “Glas Srpske”. Konkurs će biti objavljen i na njeb stranici Suda i oglasnoj tabli Filijale JU Zavod za zapošljavanje RS u Modriči.



Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.



O rezultatima konkursa svi kandidati će biti obaviješteni putem telefonskog poziva ili putem i-mejla..



Izabrani kandidati će stupiti na rad nakon sprovedenog konkursa.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola