Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Bibliotekar

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sitnica
Rok prijave:
27.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Bibliotekar, 4 sata sedmično tj. 10 % radnog vremena,radnik sa iskustvom -1 izvršilac, na određeno vrijeme do kraja drugog polugodišta školske 2016/2017 god.

Poslove bibliotekara u osnovnoj školi može da obavlja :
1 ) lice koje ima visoku stručnu spremu bibliotekarskog smjera,
2 ) lice koje ima višu stručnu spremu bibliotekarskog smjera,
3 ) profesor ili nastavnik srpskog jezika i književnosti koji posjeduje uvjerenje o položenom stručnom ispitu za obavljanje bibliotečke djelatnosti,
4 ) profesor ili nastavnik nekog drugog jezika i književnosti koji se uči u školama u Republici Srpskoj koji posjeduje uvjerenje o položenom stručnom ispitu za obavljanje bibliotečke djelatnosti.
Uz potpisanu prijavu, kandidati treba da dostave dokumentaciju i to ovjerene kopije, na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova, te dokumentaciju ( ovjerene kopije ) na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Dokumentacija koju kandidati treba da dostave prilikom prijavljivanja na konkurs je :
1 ) da je državljanin RS ili BIH, a to se dokazuje Uvjerenjem o državljanstvu,
2 ) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,
3 ) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i
4 ) da nije osuđivan pravosnasžnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Dokumentacija za posebne uslove i dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi :
1 ) ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ,
2 ) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za obavljanje bibliotečke djelatnosti,
3 ) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,
4 ) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
5 ) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,
Testiranje i intrvju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u prostorijama škole dana 31.10.2016. godine u 10 časova.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćane kandidatima.
Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

U skladu sa Pravilnikom o prijemu radnika u radni odnos, direktor će na prijedlog komisije izvršiti prijem kandidata u radni odnos, nakon sprovedene procedure.
Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom na adresu škole sa naznakom Javni konkurs za popunu radnog mjesta-bibliotekar.
Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Škola će obavjestiti sve prijavljene kandidate na raspisanom konkursu o izvršenom izboru kandidata po konkursu.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet