Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 25.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Asistent na odsjeku Šumarstvo na predmetima iz užih oblasti Ekologija šuma i urbanog zelenila i Uzgajanje šuma i urbanog zelenila

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bihać
Rok prijave:
25.01.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na osnovu člana 77. Statuta Univerziteta u Bihaću,Sporazuma o međusobnoj suradnji u realizaciji Programa sufinansiranja zapošljavanja u javnim univerzitetima/sveučilištima u
Federaciji BiH (broj:01-49-8600/2017 od 04.10.2017. godine), Sporazuma o međusobnoj suradnji u realizaciji Programa sufinansiranja zapošljavanja na JU Univerzitet u Bihaću (02-7111/2017 od 15.11.2017. godine) i date Saglasnosti Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK-a (broj:10-34-13215-2/17 od 04.01.2018. godine), raspisuje se
J A V N I K O N K U R S
za prijem u radni odnos na određeno vrijeme
jedanaest (11) asistenata na Univerzitetu u Bihaću po Programu sufinansiranja zapošljavanja u javnim univerzitetima/sveučilištima u Federaciji BiH - na organizacionim jedinicama Univerziteta u Bihaću, kako slijedi:

1. Biotehnički fakultet:
- Asistent na odsjeku Šumarstvo na predmetima iz užih oblasti Ekologija šuma i urbanog zelenila i Uzgajanje šuma i urbanog zelenila

Opis poslova radnog mjesta:
Pripremanje i izvođenje vježbi, ispita i konsultacija sa studentima, stručno i naučno istraživanje, rad u komisijama i drugim poslovima, pod stručnim nadzorom nastavnika.

Pored opštih uslova utvrđenih Zakonom o radu, kandidati moraju ispunjavati i poseban uslov:
- da kandidat ima izbor u naučno-nastavno zvanje asistenta na Univerzitetu u Bihaću
Uz prijavu kandidat treba dostaviti:
1. Kraću biografiju/ CV
2. Original diplomu ili ovjerenu fotokopiju diplome o završenom I ciklusu studija (240 ECTS) ili VS (VII stepen) odgovarajućeg smjera
3. Dokaz o izboru u naučno nastavno zvanje asistenta na Univerzitetu u Bihaću (koji podrazumijeva izbor na oblast, granu ili predmet na koji se kandidat prijavljuje)
4. Uvjerenje (potvrda) Fakulteta o prosjeku ocjena sa dodiplomskog studija/prvog ciklusa
5. Potvrdu Službe za zapošljavanje Unsko-sanskog kantona da je prijavljen na evidenciji nezaposlenih (do 04.10.2017. godine)
6. Rodni list
7. Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 3 mjeseca)
Dokumenti koji se prilažu uz prijavu moraju biti original ili ovjerene kopije.
Prijem u radni odnos vrši se na određeno vrijeme, na period od 12 mjeseci u skladu sa
Programom sufinansiranja zapošljavanja na javnim univerzitetima Federacije BiH (kojim su obuhvaćene osobe prijavljene na evidenciji nezaposlenih prije zaključenja Sporazuma o međusobnoj saradnji u realizaciji Programa, odnosno prije 04.10.2017. godine).
Univerzitet će sa kandidaton izabranim putem javnog konkurs sklopiti Ugovor o radu na period od 12 mjeseci a nakon usvojenog Budžeta USK-a za 2018. godinu. U slučaju da ova predpostavka ne bude ispoštovana Univerzitet u Bihaću zadržava pravo poništavanja ovog konkursa.
Kandidat koji bude izabran u obavezi je prije potpisivanja Ugovora o radu dostaviti ljekarsko uvjerenje kao dokaz da je zdravstveno sposoban za vršenje poslova radnog mjesta i Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak (od nadležnog suda, ne starije od 3 mjeseca).
Rok za prijavljivanje kandidata na konkurs je 15 (petnaest) dana od dana njegovog objavljivanja u listu AVAZ ROTO PRESS doo Sarajevo.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju navedenih uslova dostaviti lično ili preporučenom poštom na adresu:
Univerzitet u Bihaću
Konkursna komisija: «PRIJAVA NA KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS ASISTENTA NA UNIVERZITETU U BIHAĆU, NE OTVARAJ“ (sa naznakom Fakulteta na koji se prijavljuje u radni odnos)
Ul.Pape Ivana Pavla II (2/II)
77 000 Bihać
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet