Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Asistent-daktilograf

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Mrkonjić Grad
Rok prijave:
27.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
OSNOVNI SUD U MRKONjIĆ GRADU

STOJANA JANKOVIĆA BROJ 1,

MRKONjIĆ GRAD

JAVNI OGLAS

za popunu radnog mjesta

- Asistent-daktilograf - 1 (jedan) izvršilac na određeno vrijeme, uz obavezan probni rad

Opšti uslovi:

- da je punoljetan,

- da je državljanin BiH,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu,

- da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Posebni uslovi:

- SSS/IV stepen – završena birotehnička škola zv. birotehničar, upravno-birotehnička škola zv. administrativni tehničar, upravna škola zv. upravni tehničar ili neka druga srednja škola i položen daktilografski kurs "I A" klase,

- poznavanje rada na računaru,

- najmanje 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Uz prijavu na javni oglas kandidat prilaže dokaze o ispunjavanju opštih uslova: izvod iz matične knjige rođenih i uvjerenje o državljanstvu i dokaze o ispunjavanju posebnih uslova: svjedočanstvo o završenoj školi, uvjerenje o poznavanju rada na računaru/položenom daktilografskom kursu (neka druga srednja škola) i dokaz o radnom iskustvu.

Izabrani kandidat, nakon sprovedenog javnog oglasa, a prije zasnivanja radnog odnosa dostavlja: uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, izjavu da nije otpuštan iz državnog organa kao rezultat disciplinske mjere i uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka.

Dokumentacija uz prijavu mora biti originalna ili ovjerena kopija.

Sa kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog oglasa obaviće se provjera radnih i drugih sposobnosti, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni poštom ili putem kontakt telefona, koji su obavezni navesti u prijavi.

Prijavu na oglas sa dokazima dostaviti roku od 8 dana od dana objavljivanja javnog oglasa u dnevnim novinama "Glas Srpske", lično ili na gore navedenu adresu sa naznakom: "Javni oglas za: asistent-daktilograf"

Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove oglasa, neće se uzimati u razmatranje.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računaru:
dobro