Posao iz snova: Traže ljude da besplatno putuju svijetom

Posao iz snova: Traže ljude da besplatno putuju svijetom

Posao iz snova: Traže ljude da besplatno putuju svijetom

WOW Air, islandska aviokompanija specijalizirana za jeftine letove, objavila je vrlo primamljiv oglas za posao.


Naime, traže četvero ljudi koji će s njima putovati po svijetu i priče s putovanja objaviti na Snapchatu. Aviokompanija će svojim ‘Snap putnicima’ platiti posjet svih 28 destinacija, koje uključuju i Barcelonu, Berlin, Edinburgh, London, Kopenhagen, Varšavu, San Francisco, Boston i brojne druge objavljene na njihovoj stranici.

Putovanja će se održati u razdoblju od lipnja do kolovoza. Troškovi leta, smještaja i različitih aktivnosti pokrivat će aviokompanija, a putnici će dobiti i džeparac koji će moći potrošiti na putovanjima. Putovanja će trajati između tri i osam dana, a uključivat će barem dvije vrijedne priče, koje će biti objavljene na Snapchatu. ‘Snap putnici će također dobiti i jak utjecaj na društvenim mrežama i vjerojatno neke vrijedne uspomene’, kazali su iz kompanije.

Iako će aviokompanija u konačnici odlučiti koje će sve aktivnosti ovi ‘Snap putnici’ raditi, i oni će sami moći predložiti plan puta i aktivnosti.

Prijaviti se mogu svi stariji od 18 godina, koji jako dobro govore engleski te su dobroga fizičkog i psihičkog zdravlja. Kako biste se prijavili, morat ćete snimiti dvominutni video na svom telefonu i do 8. svibnja ga uploadati na stranici za prijavu aviokompanije. Uz video, naznačite i osobne podatke, poput e-maila, profila na Instagramu, Twitteru i Snapchatu te način na koji baratate njima.

WOW Air će 17. svibnja na svojim profilima na društvenim mrežama objaviti tko je dobio posao. Sretno!

 

Tagovi: posao, putovanje
Četvrtak, 05.05.2016. /  http://www.hocu.ba