Poziv

Postanite i vi jedna od najmoćnijih žena BiH: mentoRING program 2014.

Postanite i vi jedna od najmoćnijih žena BiH: mentoRING program 2014.

U sklopu mentoRING programa, tokom 2012. i 2013. godine, 231 mentorica iz svijeta biznisa, nevladinog sektora, vlasti, medija i obrazovanja je aktivno sudjelovala u razvoju karijere i osnaživanja 305 žena – studentica, nezaposlenih i žena u procesu poslovnog usavršavanja. mentoRING program je jedinstven pristup razvoju i osnaživanju žena u BiH. Promovirajući žensku solidarnost kroz poslovno okruženje, privatne kontakte, neformalna druženja, mentorsku šetnju, te edukativne radionice, uspješne žene pomažu mladim ženama i djevojkama da postignu svoje ciljeve u karijeri i životu.

CPCD - Mentoring Logo

Pozivamo sve punoljetne žene iz BiH koje žele priliku za učenje i napredak u karijeri, te žene liderice – da se prijave za mentoRING program do 28. februara 2014. godine. Provedite jedan dan, sedmicu ili duži period kao mentorica koja će svoje znanje prenijeti na mladu ženu ili kao korisnica programa koja će učiti od najuspješnijih žena BiH.

Sve zainteresirane žene mogu se prijaviti putem online formulara na www.mentoring.ba. Također, pokrenuta je i facebook grupa Najmoćnije žene BiH, koja do sada broji preko 3500 žena iz cijele BiH. Prijavni formulari mogu se preuzeti i na web stranici Centra za promociju civilnog društva www.cpcd.ba. Ove godine planirane su radionice u kojima će mentorice i korisnice Programa međusobno dijeliti znanje, a posebna pažnja bit će usmjerena na korištenje novih tehnologija u poslovne svrhe. Za više informacija posjetite www.mentoring.ba, facebook stranicu Najmoćnije žene Bosne i Hercegovine, ili se javite putem email-a [email protected]

POSTANITE I VI JEDNA OD NAJMOĆNIJIH ŽENA BIH

Četvrtak, 06.03.2014.