Najveća svjetska internet konsalting firma traži direktora za BiH!

Najveća svjetska internet konsalting firma traži direktora za BiH!

Za posao se ne traže nikakvo tehničko iskustvo, nego menadžerske sposobnosti.

Najveća svjetska kompanija u oblasti internet konsaltinga traži direktora za Bosnu i Hercegovinu, saznaje bh. novinska agencija Patria (NAP). Kompanija WSI (We Simplify Internet), najstarija je i najveća svjetska konsalting firma a, kako se navodi u oglasu za posao, planiraju svoj biznis proširiti i na našu zemlju.

Fokus rada ove kompanije, koja ima više od 1.000 uposlenih u 80 zemalja, su rješenja za internet poslovanje i marketing.

„WSI se agresivno širi u cijelom svijetu. Tražimo pojedince koji mogu djelovati samostalno i biti uspješni u promoviranju našeg modela poslovanja, a kako bi našim klijentima omogućili pozitivan povrat novca koji ulažu“, navode i WSI.
Ističu kako su uposlenici firme koja već 18 godina radi sa najvećim svjetskim kompanijama brojni bivši menadžeri globalnih korporacija koji su se pronašli u ovom rastućem tržištu.

„Ništa se ne može uporediti sa potencijalom digitalnog i internet marketing tržišta. Predviđa se da će ono do 2016. godine dostići nevjerovatnu vrijednost od 4,2 triliona američkih dolara. Masivan preokret u oglašavanju, uslovljen eksplozivnim širenjem mobilnog i tablet tržišta mijenja svjetsku ekonomiju. Gdje god pogledate novac iz marketinga se prebacuje na internet“, navode iz WSI.

Za posao se ne traže nikakvo tehničko iskustvo, nego menadžerske sposobnosti, a prema dosadašnjim saznanjima NAP-a prijavilo se blizu 300 osoba za ovaj posao. Kompanija osigurava i sve neophodne obuke za budućeg kandidata direktora ureda u Sarajevu.

Petak, 28.03.2014. / www.brzevijesti.ba