Rezervišite svoje mjesto među najvećima

Rezervišite svoje mjesto među najvećima

REZERVIŠITE SVOJE MJESTO MEĐU NAJVEĆIMA

Poštovani,

30. jubilarno izdanje 100 najvećih u privredi BiH, u izdanju Poslovnih novina, i ove godine donosi pregled bh. privrede, sa rang-listama vodećih velikih, srednjih i malih kompanija po prihodu, dobiti, izvozu i investicijama gotovinskog toka u 2016. godini.

Uz analize vodećih industrijskih grana u BiH, kao i regionalne analize privrede dajemo i pregled vodećih 20 kompanija u određenim industrijskim granama.



 


                                                  

Specijalno, redizajnirano izdanje biće uručeno gostima na gala svečanosti koja će 20. septembra u Sarajevu, u Hotelu Hills, okupiti preko 300 vodećih privrednika, ambasadore i predstavnike diplomatskog kora, a podijeliće se i vodećim privrednicima u BiH.

Predstavite se u ovoj jedinstvenoj specijalnoj publikaciji

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati.


INFO TELEFON: 033 760 790

S poštovanjem,


Alena Ahmetspahić – Fočo
Project Manager - 100 najvećih u BiH
Urednica Poslovnih novina
Poslovne novine d.o.o. Sarajevo
Džemala Bijedića 185, Sarajevo, BiH
Tel: 033 760 790
E-mail: [email protected]

Specijalno kolekcionarsko izdanje
DETALJAN PREGLED BH PRIVREDE

Još od 1972. godine Poslovne novine analiziraju bh. privredu i afirmišu najuspješnije domaće kompanije.
Nakon 30 godina radimo potpuni redizajn, uvodimo nove komunikacijske standarde, pokrećemo online izdanja i objavljujemo specijalnu, kol ekcionarsku publikaciju 100 najvećih u BiH.
Na preko 200 strana predstavljamo najuspješniji dio bh. privrede, rang liste kompanija koje su obuhvaćene istraživanjem i analizom kao i pojedinačne profile kompanija. Po prvi put, u saradnji sa partnerskim bonitetnim agencijama objavljujemo i spisak najuspješnijih kompanija iz regije.

Publikacija će biti distribuirana svim kompanijama iz kategorije 100 najvećih u BiH, ambasadama u BiH, općinama, predstavništvima inostranih organizacija i udruženja...

REZERVIŠITE SVOJ PRIMJERAK PUBLIKACIJE

 

 

Četvrtak, 27.07.2017.