Prodajna transformacija u fokusu 6. konferencije „Brzorastuće kompanije u BiH“

Prodajna transformacija u fokusu 6. konferencije „Brzorastuće kompanije u BiH“

Znate li da je najbolji business party upravo na Jahorini krajem mjeseca? Dvodnevna poslovna konferencija pod nazivom „Tajne uspješne prodaje” održat će se u hotelu Termag 19. i 20. maja. Umrežavanje, sticanje novih znanja i vještina te jačanje prodajnog mindseta obilježit će završnicu projekta „Brzorastuće kompanije u BiH“, koji već petu godinu realizuju Poslovne novine, u saradnji sa bonitetnom agencijom LRC i uz pokroviteljstvo NLB banke d. d. Sarajevo, u partnerstvu sa Porsche BH d. d. Sarajevo i Vanjskotrgovinskom komorom BiH.

Vrhovi „planina“ pripadaju hrabrima, onima koji su spremni za promjene i nove izazove. Proljeće je pravi trenutak da se unese osvježenje u biznis i kolektiv te da se ostvare nova poznanstva sa uspješnima. Brzorastuće kompanije svojim modelima, godinama unazad, pokazuju kako je rast zaista moguć, a u Bosni i Hercegovini ih je iz godine u godinu sve više, usprkos krizama kojih ne manjka. Vlasnici i direktori ovih kompanija već su pronašli module uspješnog poslovanja, izvrsne prodaje i kvalitetnog pozicioniranja na tržištu rada. Pozivamo Vas da se upoznate na B2B Coctail networkingu sa više od 80 brzorastućih kompanija.

Nabildajte prodajni mindset i započnite prodajnu transformaciju sa Vedranom Sorićem.

O greškama, pitanjima „kako i kako ne” te o franšiznom poslovanju najbolje će nam reći „tata” ovog biznisa Andrija Čolak.

Ukoliko imate otvoren mindset i želite usvojiti novitete, Darko Mirković Vam garantuje konkretna znanja kojima možete na tržištu rada biti samo na dobitku. Iskoristite to!

Znate li kako prodati veliki broj skupocjenih automobila na tržištu kakvo je BiH? Tržište je zahtjevno i opstaju samo najhrabriji. Iz reda uspješnih i hrabrih govorit će nam i Armin Mulović.

Iskoristite snagu konferencije, iskustva brzorastućih kompanija i znanje govornika koji su prekucali prodaju.

I ne samo to, NLB banka, u saradnji sa partnerima, poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave za besplatnu E-commerce podršku s ciljem razvijanja vlastite online prodaje!

Ne propustite ni E-commerce panel na kojem govore predstavnici kompanija NLB, VISA, OLX, Misija i Bit Alliance. Tržište nameće nova pravila i standarde poslovanja. Uz Branku Gačinu, Maidu Mehmedagić, Almu Ahmić, Jasmina Marića i Dinu Hajrića otkrijte načine online poslovanja i usvojite svo znanje i konkretna iskustva.

Nermana Suša

Bit će tu mnogo medijskog prostora za Vas, dobre klope, pića i fenomenalne zabave. Jahorina otvara svoja vrata da iskoristimo sve potencijale i mogućnosti. Kada ako ne sada?!

Požurite s prijavom i osigurajte svoje mjesto na jedinstvenoj prodajnoj konferenciji. I ne zaboravite, novac uložen u umrežavanje i znanje uvijek se isplati!

 

Petak, 06.05.2022.