Prezentacija u Komori KS: Mogućnosti saradnje sa njemačkim kompanijama

Prezentacija u Komori KS: Mogućnosti saradnje sa njemačkim kompanijama

Privredna komora Kantona Sarajevo u saradnji sa Predstavništvom njemačke privrede u BiH (AHK) i njemačkom Saveznom asocijacijom za upravljanje materijalima, nabavku i logistiku (BME), upućuje poziv firmama iz Kantona Sarajevo da prisustvuju prezentaciji o temi: 

„NJEMAČKA INICIJATIVA ZA PRONALAŽENJE DOBAVLJAČA U DRŽAVAMA ZAPADNOG BALKANA  -  DIREKTNI B2B-MATCHMAKING RAZGOVORI U DORTMUNDU, 9. JUNA 2016.”

Prezentacija će se održati u ČETVRTAK, 21.04.2016. godine, u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo  (Ul. La Benevolencija 8/V, 71000 Sarajevo), sa početkom u 11:00 sati.

Na prezentaciji u Komori bit će predstavljene mogućnosti saradnje sa njemačkim kompanijama koje potražuju partnere iz zemalja Zapadnog Balkana, kao i uslovi apliciranja i učešća na jednodnevnom događaju koji će se održati 9. juna 2016. godine u njemačkom gradu Dortmundu. Tom prilikom njemačke firme će o svojim konkretnim potrebama voditi direktne B2B-matchmaking razgovore sa uspješnim proizvođačima/dobavljačima iz sljedećih branši/sektora: proizvodnja mašina i postrojenja, dobavljači za automobilsku industriju, opšta obrada metala, obrada plastike, livnice, proizvodnja cijevi, gumenih dijelova i metalnih proizvoda za industriju, gradnja metalnih konstrukcija, proizvodnja prijenosnika/transportera i njihovih dijelova, elektrotehnika, inžinjerstvo u oblasti elektro-hardware, te industrija namještaja.

Svi oni kojim imaju interesa da budu dio ovog događaja u Njemačkoj, više informacija o istom mogu dobiti direktno od organizatora na pomenutoj prezentaciji u Privrednoj komori Kantona Sarajevo.

Molimo sve zainteresirane da potvrde svoj dolazak na broj telefona: 033/250-190.

Petak, 15.04.2016. / http://www.akta.ba/