Šta je prednost oglašavanja oglasa na portalima za poslodavce i posloprimce?

Pronaći kvalitetnog radnika u doba pandemije postala je nemoguća misija. Posljednjih godinu dana čuli smo brojne vapaje poslodavaca kako je zaista teško naći školovane radnike, ali isto tako na probleme su nailazili i radnici koji su se suočavali s neuplaćivanjem pripadajuće razlike između ugovorene plaće kod neodgovornih tvrtki.
Ipak šanse da poslodavac dođe do radne snage putem oglasa na portalima su mnogo veće u odnosu na tradicionalno oglašavanje ( novine, radio , letci ).

Neke tvrtke su zato počele pronalazit razne načine kako bi došli do radne snag , međutim neuspješno i nesigurno. Ključna stavka ipak i po podacima BoljiPosao.com jest pronalaženje radnika putem zvaničnih portala za oglašavanje. Kao prednost koje naš portal navodi, a ujedno i sugerira našim klijentima jeste da se lakše dolazi do adekvatnih stručnih zvanja potrebnih poslodavcu. Na taj način smanjuje se potrebno vrijeme za pronalaženje radnika, ono je i sigurno i pouzdano za naše klijente. Uz standardnu objavu oglasa na naslovnici Boljiposao.com, nudimo vam mogućnost da svoju potragu za novim zaposlenicima ”pojačate” vizualno atraktivnom marketinškom kampanjom. Naši klijenti imaju mogućnost pretraživati bazu podataka životopisa. Taj način je izrazito koristan za odjele ljudskih resursa zbog jednostavnog i brzog pristupa velikom broju ponuđenih životopisa.

Boljiposao.com, kao web portal za posredovanje u zapošljavanju, nudi brojne mogućnosti oglašavanja poslodavcima u vidu Super search. Ovakvo pretraživanje će vam omogućiti unošenje mnogo više ograničenja i uslova pri pretraživanju nego što bi to bilo moguće u slučaju običnog pretraživanja. Svaki pretraživač nudi različite mogućnosti u naprednom pretraživanju. Naše oglase nudimo i uz ponudu sponzorisanih članaka naše PR službe .
Uz već postojeći oglas za radno mjesto na BoljiPosao.com, potragu za novim zaposlenicima ubrzajte vizualno atraktivnom marketinškom kampanjom bannerima. Povećajte broj i kvalitet pristiglih prijava, ostvarite značajne marketinške učinke i predstavite svoju firmu širem krugu potencijalnih korisnika vaših proizvoda/usluga.

Ovaj oblik oglašavanja moguće je realizirati kroz dva formata:

- Branding banner
dizajn bannera je prilagođen korporativnom identitetu vaše firme, ovaj format preporučujemo za oglašavanje većeg broja radnih mjesta, u dimenziji 728x90 px.


- Design banner - "potjernica"
dizajn ovog formata se ističe slobodnijim dizajnerskim pristupom, banner je koncipiran kao potjernica, zbog svoje specifičnosti ovaj format preporučljiv je za oglašavanje jednog radnog mjesta, u dimenziji 300x250px.

BoljiPosao.com godinama surađuje s istaknutim i provjernim tvrtkama kako u Bosni i Hercegovini tako i Europi, koji pak vode računa o pravima samog zaposlenika i njihovim primanjima, te dodatnim stimulansima. Dodatna edukacija ključna je u pronalasku posla i kako bi u istom napredovali. U tijeku usavršavanja poslovanja i nove tehnologije informatička pismenost je prioritet, te se smatra nužnom u pronalasku posla. Glavna osobina portala je lojanost i dostupnost našim posloprimcima kako bi pronaši što kvalitetniji posao i prihvatljiv posao.

Ono što je nama jako važno kao web portalu Boljiposao.com nije profit, nego zadovoljni poslodavci i posloprimci jer samo povjerenjem možemo graditi stabilnu i jaku suradnju u oblasti poslovanja i komunikacije.

 

Petak, 20.08.2021. / Dominik Raškaj