Razumijevanje IELTS-a: Tehnike polaganja ispita iz engleskog

Razumijevanje IELTS-a: Tehnike polaganja ispita iz engleskog

Razumijevanje IELTS-a: Tehnike polaganja ispita iz engleskog

Unaprijedite svoj engleski i pripremite se za IELTS ispit sa ovim besplatnim online kursom

Prijavite se na kurs OVDJE

Ovaj online kurs koji traje šest sedmica se preporučuje svima onima koji razmišljaju o polaganju IELTS ispita ali će savjeti dati na ovome kursu biti korisni i za sve ostale koji uče engleski jezik.

Kurs je fokusiran na IELTS ispit (Internation English Language Testing System/ Međunarodni sistem za provjeru znanja engleskog jezika). IELTS je najpopularniji ispit iz engleskog jezika za visoko obrazovanje i migracione svrhe. IELTS je priznaje preko devet hiljada organizacija širom svijeta uključujući univerzitete, poslodavce, imigracione vlasti i stručna tijela. Preko 2.2 miliona ljudi u svijetu je polagalo IELTS test prošle godine.

Ovaj kurs vas vodi kroz svaku fazu IELTS ispita – čitanje, pisanje, pričanje i slušanje. Naš iskusni video predavač zajedno sa svojim timom daje savjete za svaku ovu fazu. Od vas će se tražiti da podijelite vaša iskustva, savjete i mišljenja sa ostalim učesnicima.

Na kraju kursa ćete:

biti upoznati sa svim dijelovima IELTS ispita
imati korisne savjete koji će vam pomoći da ispunite vaše ciljeve za IELTS ispit
razumjeti kako se IELTS ispit ocjenjuje
imati priliku da drugi učesnici ocijene vaš usmeni i pismeni engleski
British Council ima preko 80 godina iskustva u podučavanju i testiranju engleskog jezika i nudi IELTS ispite u više od stotinu zemalja. Ovaj kurs je sveobuhvatan ali u isto vrijeme i vrlo fleksibilan. Za kurs su potrebna do dva sata sedmično tako da možete vježbati onda kada vama odgovara.

Ponedjeljak, 25.04.2016. / http://www.britishcouncil.ba/